Services

South East Finland Film Commission offers a total service package for film and TV productions in the area. The Film Commission and the local enterprises serve in all the stages of production starting from choosing the locations and ending up to finalizing, including post production and marketing.

Lisää oma yrityksesi. Vaatii tunnuksen luomisen ja kirjautumisen järjestelmään.

Olemme Kotkan Hovinsaarella toimiva pienvenetelakka, joka tarjoaa palveluja kaikkeen veneilyyn liittyen. Meiltä elokuvatuotantoon esimerkiski köydet, narut, pelastusliivit, merkkisavut, merkkisoihdut, veneilyvaatteet, telakointipalvelut jne.

Teatteritukku Oy on monialayritys joka tuottaa valaistus- ja äänentoistopalveluja sekä ohjelmapalveluja. Vuokraamme audio-, video-, valaistuslaitteistoa sekä sähkö- ja näyttämötekniikaa. Toimialaamme kuuluu myös näyttelijöiden ja avustajien välitys.

Korut puvustamiseen ja pienesineet lavastuksiin, myös tilaustöinä.

Santalahden Lomakylästä löytyy majoitusvaihtoehtoja jokaiselle.

Tarjoilemme Ravimäen Ravintola Pintelissä maukkaan lounas- ja salaattibuffetin ma–pe klo 11–13 ja viikonloppuisin tilauksesta. Ravintola toimii myös kahvilana ma–pe klo 8.30–13.

Ompelimo Kaiku on tammikuussa 2015 perustettu ompelimo Kotkan kauppatorin laidalla. Tarjolla monipuoliset ompelupalvelut.

Markkinointia, mainontaa ja muotoilua kolmenkymmenen ammattilaisen voimin.

Useamman elokuvan / sarjan / musiikkivideon catering kokemuksella omaava ammattilainen:

Liikkuva keittiö mukana kuvauspaikoilla.

 

Metson majoitus tarjoaa aamiasmajoitusta maaseudun rauhassa vehreässä pihapiirissä. Majoittumaan mahtuu yhteensä 13 henkilöä 1-,2-, ja 4-hengen huoneissa. Majoitustilojen yhteydessä on tarjolla hierontapalveluja.

Dakar on tv- ja elokuvatuotantoyhtiö. Dakarissa työskentelee noin 10 hengen huipputiimi, jonka lisäksi meillä on laaja freelancer-verkosto. Tarjoamme palvelujamme kaikkiin tuotannon vaiheisiin. Meillä on käytössä ammattitason kuvauskalustoa, sekä neljä editointiyksikköä.

Lumikinos Production Oy on Kotkassa toimiva tuotantoyhtiö. Sen toimialaan kuuluvat lyhytelokuva-, trailer- ja promovideotuotanto sekä kuvauspalvelut elokuva- ja videotuotantoihin.

 

TUNNETKO KOTKAN POJAT?

Mereta Oy on kotkalainen palveluyritys, jonka paikalliset yrittäjät pitävät tinkimättömästi huolta jokaisen kansalaisen vatsan hyvinvoinnista. Kotkan pojat lupaavat 100 % yksilöllisiä ja maukkaita elämyksiä arkeen ja juhlaan.

Kotipizza kotkansaari:

Keskuskatu 23, 48100 KOTKA

p. 05- 2184 171

Avoinna su-to 11-22, pe-la 11-05

Kotipizza Karhula:

Karhulantie 30, 48600  KOTKA

p. 05- 3400 345

Avoinna su 11-21, pe-la 11-22

 

Interested in making WOW effects with professional aerial cinematography?

We offer you the following services:

// HEAVY LIFT COPTER WITH A TEAM
// PRO CAMERAS AND LENSES
// FOOTAGE FOR MOVIES, TV, EVENTS ETC.
// LOCATION SCOUTING

Korkeakosken Kalastuskievari
Lounas ma-su  klo 11.00 -14.00 9,80€
            su       klo 12.00 -15.00 14,50€

Pizzauunit kuumana kuumenevat klo 12 ja ovat kuumana koko päivän

Kamu! tarjoilee herkullista ruokaa kiireettömästi ja rakkaudella – rakkaudesta hyvään ruokaan, juomaan, tunnelmaan ja hyviin ystäviin.

Kamu! tarjoilee herkullista ruokaa kiireettömästi ja rakkaudella – rakkaudesta hyvään ruokaan, juomaan, tunnelmaan ja hyviin ystäviin.

Sivut